2012. október 3., szerda

Őszi dekor itt és ott III.

Valahogy mindig úgy jön ki a lépés, hogy még javában az őszi dekorálásról írogatok, amikor a boltokban megjelennek az első Mikulások. Nem mondom, hogy nagyon meglepődtem amikor idén is ez történt, de ettől függetlenül mindig elmerengek azon, hogy mennyiben is tekinthető az normálisnak, hogy október 4-től már kaphatóak a csoki Télapók, hóemberek és egyebek...

Magam részéről továbbra is ragaszkodok hozzá, hogy az ősz is egy önálló, sokszor nagyon szerethető, néha kicsit lehangoló évszak, úgyhogy dekoráltam tovább :-). Méghozzá tegnap egy roppant lelkes kis segítővel, aki teljesen lázba jött, amikor bevonultam az ajándékba kapott négy kis dísztökkel és egy doboznyi vegyes terméssel a szobába. Meg is szavazta, hogy legyen egy madárijesztő, egy nyuszkó, egy kisbaba és egy maci (ez utóbbit sajnos csak akkor hozta a tudomásomra, amikor már 90 %-ban kész voltam a néni figurával - de megbeszéltük, hogy tulajdonképpen lehet ez egy lánymaci is, akinek a füle lelapult a haja alá :-D ).
Elsőnek a szemek kerültek fel, aztán az orrok, szájak végül a mindenféle kiegészítők, úgyhogy most - egy bő órányi ragasztgatás után - ez a vidám kis társaság mosolyog ránk az ablakpárkányról:

 
A napraforgós kalapú madárijesztő, a kisbaba (ha nem lenne egyértelmű, ZZ szerint a barna a babakocsi :-), a nyuszkó (akinek fehér szája komoly vitákat okozott, de ZZ hajthatatlan volt e téren :-P ), és az a bizonyos lelapulós fülű lánymaci :-).


Az ablakra szerkesztettem még egy falevél girlandot is színes transzparens papírok és egy raffia szál segítségével. Amikor süt a nap azért jó, mert megvilágítja a leveleket; amikor meg rossz az idő azért, mert egy kis színt visznek a szürkeségbe :-).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.