2010. március 4., csütörtök

A harmónia mandalája

"Azoknak ajánlott ez a mandala, akik szeretnének harmóniában lenni saját testükkel és lelkükkel. Akik szeretnék elfogadni önmaguk külső és belső tulajdonságait, és mások felé is ezt az elfogadást és szeretetet közvetíteni. ... Ez a mandala megnyugtató színeivel segíti az elégedetlenségből fakadó ingerültséget lenyugtatni, ezáltal a világos gondolkodást, új ötletek megvalósítását támogatja. Vidámságot, melegséget sugároz, visszahozza az életkedvet és életünk minden területére harmóniát varázsol." (Keresztszemes magazin 2006. január)

Ez a minta nekem a nagy fa esete a fejszével: jóval nagyobb, mint bármi amit eddig hímeztem és a rengeteg félöltéssel és kacskaringóval elég rendesen megdolgoztat. Ja, és "határidőre" kellene elkészülnie. Na jó, nem "kell", de nagyon-nagyon szeretném ha sikerülne! Szóval aki ráér, drukkoljon nekem egy picit, mert nagyon rám fér!

Itt tartok most:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.