2011. szeptember 13., kedd

Multicolor bagoly multicolor fán :-)

Mindig is vonzódtam a színátmenetes és multicolor fonalakhoz, van is belőlük szép számmal raktáron, mégis ritkán hímzek velük. Mert vagy a minta vagy az alapanyag köszöni, de nem kér a sokszínűségből, így csak sóhajtok és veszem elő a "szimpla" fonalat.
Ezért lettem nagyon-nagyon lelkes, amikor belefutottam Carinne blogjába, ahol rengeteg, szebbnél szebb minta található. És igen, van külön amit multicolor fonalhoz tervezett :-). Mint például ez a baglyocska. Imádom! Még arra is hajlandó voltam érte, hogy elzarándokoljak a város másik végében lévő kézimunka boltba, DMC fonalakért. Mondjuk az más kérdés, hogy már a válogatásnál gyanús volt, mintha a minta melletti képen nem egészen ezek a színek szerepeltek volna, de azért hazavittem őket. Otthon aztán megállapítottam, hogy ezek bizony _tényleg_ nem azok a színek, így kicsit átvariáltam a használatukat. És az eredmény:


Antikolt világoskék vásznon 2 szálon 2 szállal, DMC és a levélkékhez Lilang féle multicolor fonalakkal. Szívem szerint öregített fehér keretet tennék rá, de úgy sajnos sehova nem illene a lakásban, úgyhogy majd kiötlök valami kompromisszumot. Mondtam már, hogy imádom :-) ?


3 megjegyzés:

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.