2010. szeptember 29., szerda

Korai Mikulás :-)

Nem, ennyire nem néztem el a naptárat. Mindössze annyi történt, hogy a két leendő zsáktulajdonos kisfiú nagymamájával nagyon ritkán találkozunk, így gondoltam jobb, ha biztosra megyek :-)

A hímzések az egyik nagy kedvencemre, 18 ct-s szürke Aidára készültek, két szállal, Anchor fonalakkal. A minta a 2006-os Keresztszemes évkönyvben várja a lelkes hímzőket.


A két zsák szintén saját varromány - kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy rendületlenül próbálok a varrógéppel szorosabb barátságot kötni. Hát, talán már nem ellenkezik annyira - legalábbis az ilyen faék bonyolultságú daraboknál :-).


A zsákokról - meg az időzítésről - eszembe jutott az egyik kedvenc mesejátékom: Az eltérített télapó. Minden decemberben (megfelelő hangulat esetén pedig akár a húsvéti nyúlra várva, vagy a nyár közepén is :-) hallgattam a bakelit lemezt, amiről feltett szándékom volt belinkelni egy nótát. Aztán megállapítottam, hogy azért a youtube sem tud mindent...
Nade, ha már egyszer mesejáték, akkor íme a Muszty-Dobay honlap ahol bárki kedvére csemegézhet. És egy gyöngyszem a másik nagy kedvencről: A kék csodatortáról :-).

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jók ezek a zsákok... Ádámnak évek óta ugyanazt a zsákot tölti meg a Mikulás :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :-) Remélem nekik is tetszenek majd annyira, hogy több évben is használatban lesznek!

    VálaszTörlés

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.