2010. szeptember 20., hétfő

Minden kezdet nehéz

Az idei év őszének jelentős eseménye kis családunkban ZZ intézményesítése, ami konkrétan azt jelenti, hogy bölcsibe fog járni a fiatalúr. Szeptember elsejével kezdtük a beszoktatást (egy órát tölthetett ott). És másnap abbahagytuk. Ahogy szokták mondani: innen szép nyerni :-).

Miután sikerült kiirtani az összes vírust és bacit, ismét belevágtunk a beszoktatásba. Mondjuk úgy, hogy a lelkesedés egyelőre igencsak mérsékelt... Mindenesetre nem adjuk fel, a kényszerszünetet kihasználva pedig elkészültek a kis kéztörlők, a váltóruhák tárolója és az üzenőfüzetre szánt hímzés is :-)



A perec hímzések ugyanarra a 28ct Zweigart Antik White anyagra készültek, a kéztörlőké egy szálon egy szállal, az üzenőfüzet borítójára való pedig két szálon két szállal. Az anyag nagyon belopta magát a szívembe, kifejezetten jó rajta hímezni!



2 megjegyzés:

  1. szia. Bocsi,hogy így ismeretlenül, de megvan még ennek a perecnek a mintája? Ovisjeleket kell készítenem a ballagós tarisznyákra és ez hiányzik :( Megkaphatnám? (már ha megvan.. :D )köszi!
    iszit75@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Szia! Egy régi Keresztszemes Magazinban találtam még a mintát, de sajnos a számát nem tudom :-(.

    VálaszTörlés

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.