2012. március 5., hétfő

Életjel

Lassan több, mint egy hónapja birkózunk családilag a nátha és influenza vírusokkal. Most jutottunk el odáig, hogy a fiúrészlegtől ismételten elkaptam a korábban már kikúrált meghatározhatatlan típusú valamit (betegségnek nem vagyok hajlandó nevezni csakazértsem). Határozottan kezdem unni a dolgot...
Szóval nézzétek el nekem, hogy most csak egy incifinci apróságot mutatok, de másra sajnos se idő se energia nem jutott mostanság:

ZZ kérésére - naná :-) -, az általa választott színekkel, a Keresztszemes magazin mintája alapján készült. Kis gazdája már használatba is vette nagy vigyorgások közepette, egy dolgot sérelmezett csak, hogy ennyi idő - értsd egy nap nyugis időszakai, vagyis az alvásidő - alatt vajon miért csak egy db készült...

A végére pedig egy kis jókedvre hangoló - mert a nap végre kisütött és a vírushorda is csak eltűnik egyszer és mert tetszik :-) :

2 megjegyzés:

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.