2012. február 5., vasárnap

Hibiszkusz

Anyukámnak :-). Carinne 2008-as mintáját már jó rég elmentettem magamnak, de csak most jutottam el odáig, hogy ki is hímezzem. Mármint egy részét. Nem túl nagy helyre készült, ezért csak az egyik szál virágot hímeztem ki (és egy picit alakítottam is rajta). 28 ct-s antikolt fehér Zweigart Juliana vásznon öltögettem 2 szálon, 2 szállal egy kézi festésű színátmenetes fonallal.

A keretezéshez először egy natúr csipkét terveztem, de amikor körbe tűztem vele az anyagot, egyáltalán nem mutatott jól... Úgyhogy nekiálltam keresni valami színeset. Egy cserebere alkalmával jutottam hozzá egy piros bőr kistáskához, aminek most levágtam a vállpántját, szétbontottam és azt rögzítettem körbe a képecske szélén. Miután körbeértem és kialakult az akasztó is, még mindig maradt egy kis csíkom. Azt elkezdtem tekergetni, sodorgatni és az a kis akármi lett belőle, amit az akasztó alatt láthattok. Szerintem illenek egymáshoz :-)!

5 megjegyzés:

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.