2012. január 2., hétfő

Ajándékok

Szeretek barátoknak ajándékozni, és mivel az ünnepeken már túl vagyunk, gondoltam megosztom veletek is, hogy karácsonykor mik kerültek a túlnyomórészt házi készítésű dolgokból álló pakkokba.

Hóember készlet
Az időjárás csúnyán megviccelt bennünket, így attól tartok, hogy a 2011-es karácsony egyik legnagyobb mellélövése ez a készlet lett... De nagyon drukkolok, hogy még ezen a télen fel lehessen avatni!

Az eredeti ötlethez képest annyit változtattam, hogy minden alkatrészt sógyurmából formáztam ("nem ZZ, az nem egy malac orra, hanem a hóember gombja" :-), aztán családilag lefestettük őket; és a kalapnak beszereztem egy fazekat (ami egyben a fedővel együtt a csomagolást is szolgáltatta).

Gasztromindenféle a konyhából
Rohanó, rengeteget dolgozó emberkéknek szerintem ideális ajándék. Mert igenis kell olyan este/délután/bármilyen napszak, amikor leülünk egy fotelba, kezünkbe veszünk egy bögre házi forrócsokit, eszünk mellé egy szelet browniet, vagy éppen kortyolunk egyet a mogyorókrémes mézeskalács likőrből és nassolunk pár szem házi szaloncukrot, esetleg mézben eltett diót-mogyorót.

Remélem a megajándékozottak legalább annyi örömet találtak bennük, mint amennyit a készítésük okozott :-)!

4 megjegyzés:

  1. Boldog új évet! Nagyon tetszik a hóemberes pakk :) és gasztromindenféle is szuper !!!

    VálaszTörlés
  2. Boldog új évet neked is :-) és köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Hááát szóhoz sem jutok! Micsoda szuper és eredeti ötletek!! Az a hóemberes készlet..., na az valami csúcs ötlet :)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a magam és az ötletgazda nevében is :-)!

    VálaszTörlés

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.