2012. január 23., hétfő

"Anya, fűzzél nekem valamit!"

Pár pillanatban beletelt, mire rájöttem, hogy ZZ a hímzést emlegeti - akkor hallotta, hogy befűzöm a fonalat a tűbe :-). Lehet egy ilyen kérésnek ellenállni?!
Közös erővel kiválasztottunk egy tüneményes mókus mintát a régóta rakosgatott "amikor lesz időm mindenképpen kihímzem" dossziéból Sophie alkotásai közül (sajnos sem a blogot, sem a mintát nem tudom belinkelni, tavaly Sophie törölte a blogját).


Alapanyagnak 18 ct-s rustico Zweigart Aidát választottam, fonalnak pedig ZZ-vel közösen egy Anchor türkizes kéket (megjegyzem ez komoly eredmény, mert színátmenetes rózsaszínről indult az alkudozás :-).

Egy délutáni alvásidő és esti pihenőidő alatt készült el, a párnaformát pedig az én drága anyukámnak köszönheti, aki lassan már meg sem lepődik, amikor beállítok hozzá a kiszabott alapanyagokkal. Farmerkék keretet kapott, szerintem illik a mintához és egy fiúszobához :-). Sokat gondolkodtam, hogy az Aida felső részére kerüljön-e még valamilyen dekor, de leszavaztam: pont az tetszik benne, hogy teljesen egyszerű "minimalista" stílusú lett.

És ha már Mókus :-) :

3 megjegyzés:

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.