2011. november 6., vasárnap

Nálunk még ősz van

Még akkor is, ha a hét eleje óta az összes! üzlet tele van télapókkal, krampuszokkal, karácsonyfadíszekkel... Az abszolút csúcs egyébként a Tesco volt, ahol mindezek mellé már előkeresték a non stop karácsonyi zenés CD-t is. Tudnám, hova rohanunk...
Mindenesetre nálunk még ősz van, olyannyira, hogy ma sikerült véglegesíteni az őszi dekorációt. Na igen, nem mondhatnám, hogy elkapkodtam :-). A hobbyművész oldalán találtam meg egy tüneményes - és nem utolsó sorban alvásidőben kivitelezhető - varjúpár leírását. Eredetileg dekorgumiból álmodta meg a tervezője, én viszont színes kartont használtam, és azzal is teljesen jól működött (annyi eltéréssel, hogy a talpacskákat duplán szabtam ki, így jobb tartása lett).
Egyik varjú az üzenőtáblánkra repült filcből szabott falevelek közé; a másik pedig ZZ szobájának ajtajára költözött, az érintett lelkes támogatásával :-).





3 megjegyzés:

  1. Köszi :-) és a legjobb, hogy mindig mosolyogni kell ha rájuk nézünk!

    VálaszTörlés
  2. Aranyosak lettek!
    És igen, még mindig ősz van, a hideg kiráz atól, hogy a hiperek már fullon vannak a karácsonyi cuccokkal:(.

    VálaszTörlés

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.