2011. április 13., szerda

Tavaszias, húsvétvárós

A hétvégén volt egy kis alkotásra szánható időm, így elkészült a már régen tervbe vett Bunny Ornament (Brittercup Designs). Elméletileg egy sorozat első darabja lenne, de ismerem már magam és Murphyt annyira, hogy nem vállalom be, hogy mind a három el is fog készülni erre az évre... Most örülök annak ami sikerült:

18 ct Zweigart Aidára készült, Anchor fonalak két szálával. Kicsit emós, de nagyon imádom :-). A tervek szerint keretet kap majd, mégpedig a vastag fajtából. (Ehhez már "csak" el kéne jutnom egy beszerző körútra. Khm, hát remélem összejön!)


És most egy kicsit más tollával is dicsekszem! Anyukám lepett meg egy csokor gyönyörűséges drót+üvegmatrica kombinációval készült virággal:


Nagyon tetszenek, amikor pedig rájuk süt a nap, az valami csodaszép :-)!

4 megjegyzés:

  1. Jaj de helyes ez a nyuszika :))) !

    A virágok is milyen szépek ! Drótból és üvegmatrica festékből ilyet lehet készíteni?!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, anyum nevében is :-).

    A virágok úgy jönnek létre, hogy drótból megformázza a szirmokat/leveleket, festékkel kitölti, aztán amikor megfelelően megszilárdult, beformázza és összeállítja. Időközben már készült tulipán csokor is :-).

    VálaszTörlés
  3. I like your blog very much! I find many good ideas in your blog.I shalls embroider your white lilys of the valley.

    VálaszTörlés
  4. Thank you :-) That pattern is from solo.brode blog. You can find there other nice patterns as well.

    VálaszTörlés

 
Creative Commons License
This Mű by http://gatokgetek.blogspot.com/ is licensed under a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország License.